Taito-Se Ky

Yritykseni on melko uusi; Taito-Se Ky on perustettu toukokuussa 2014. Kouluttajana olen kuitenkin toiminut jo sitä ennen kahdeksan vuoden ajan. Koulutettavinani on ollut yritysasiakkaita sekä julkisen puolen henkilöstöä. Nyt haluan tarjota yrittäjänä asiakaskohtaisia ja tehokkaita koulutuksia osaamistarpeen mukaan. Tarjoamani koulutus tapahtuu aina asiakkaan omissa tiloissa, näin koulutuksen järjestäminen on todella helppoa.

Kouluttamisesta olen pitänyt aina. Me ihmiset olemme jokainen omanlaisemme. Sama ei sovi kaikille ja kaikki eivät tarvitse samaa. Haluan tarjota koulutusta, joka mukautuu ryhmän tarpeen mukaan. Koulutettavinani on vaihtelevasti ohjelmaa vähän käyttäviä ja peruskäyttöön oppeja tarvitsevia. Toisena päivänä vastaavasti pureudumme ohjelman vaativampiin osa-alueisiin.

Mieleen painunut kokemus on koulutuksesta, jossa kurssilainen kertoi päivän alussa olleensa aiemmin useillakin Excel-kursseilla. Oppimatta kuitenkaan koskaan miten Excel toimii. Koulutuspäivän päättyessä hän laati omaehtoisesti oikeaoppisen Excel-taulukon ja näitä tietoja kuvaavan kaavion.

Haluan tarjota miellyttävää oppimiskokemusta myös sinulle. Siispä

Taitoa sinulle – ole hyvä!