Loading...

Ajanvaraus PowerPoint-etätukeen

Tarvitsetko henkilökohtaista apua PowerPointin käytön tai ongelmakohtien kanssa?

Voit varata sinulle sopivan konsultointiajan verkkokaupastamme. Kerro varauksen yhteydessä lyhyesti, mihin asiaan haluat apua tai neuvoja. Otan etäyhteyden koneellesi ja näytän lähes kädestä pitäen, miten toiminto kannattaa toteuttaa tai ratkaista. Voit tilata myös videotallenteen opastuksesta, niin tällöin voit tarvittaessa palata aiheeseen myöhemmin uudelleen.

Varaa aika heti, niin aikaasi ei huku turhaan pähkäilyyn!

Varaa aika PowerPoint-etätukeen

Ajanvarauksen voit nopeimmillaan tehdä jo tunnin päähän! Kalenterista näet vapaat päivät ja kellonajat. Kalenteri näyttää kerrallaan yhden kuukauden vapaat ajat.

Valitse ensin ohjelma, johon tukea tarvitset sekä tarvittava aika. Varaa sitten kalenterista sinulle sopiva päivä ja kellonaika. Kirjoita varauksen yhteydessä lyhyesti, mihin asiaan haluat apua tai neuvoja.

Jos haluat opastuksesta tallenteen, lisää valinta Etätuen tallenne -ruutuun. Maksu onnistuu kotimaisilla maksutavoilla. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ajasta ja tuen tarpeesta.

Miten etätuki käytännössä toteutetaan?

Etätukeen käytän TeamViewer-ohjelmaa. Lähetän osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet sähköpostilla ennen varaamaasi aikaa. Etäyhteyteen tarvitset tietokoneen ja tasaisen nettiyhteyden.

Entä, jos et tiedä paljonko aikaa pitäisi varata?

Varattavissa olevat ajat ovat suuntaa antavia. Ota toki yhteyttä, jos ajan pituuden valitseminen on hankalaa. Täytä lomake Ota yhteyttä -sivulla tai voit lähettää tekstiviestiä numeroon 040 7322 507. Vastaan viesteihin arkipäivinä.