Etusivu » Ohjeet » Word-päivittäisiä tekstejä helposti
Word-päivittäisiä tekstejä helposti2020-11-05T13:54:30+02:00
Loading...

Toteuta päivittäiset tekstit Wordin avulla

Et tarvitse kalliita erikoissovelluksia.

Word on pätevä ja kätevä päivittäisten tekstien kirjoittamiseen.

Siirtymisruutu

Siirtymisruudussa näkyy asiakirjan yleinen rakenne. Voit muuttaa asiakirjan rakennetta otsikoista vetämällä, selata asiakirjan sivuja...

Valitse ohjelma

Tilaa Taito-Se:n uutiskirje sähköpostiisi!

Uutiskirjeen tilaajana saat blogipostaukset sähköpostiisi. Postauksissa on ohjeita lähinnä Excel-ohjelman käyttöön ja ongelmakohtiin. Ohjeita on satunnaisesti myös Word ja PowerPoint-ohjelmien käyttöön. Uutiskirjeeissä on ajoittain myös markkinointiin liittyvää sisältöä.

Lähetän uutiskirjeen noin kerran viikossa. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Hyväksyn vielä sähköpostiini saapuvan vahvistusviestin.

Go to Top