Loading...

Toteuta arkiset laskelmat Excelin avulla

Oletko miettinyt, miten helppoa on laatia sujuvasti kaikki yritystoiminnan pyörittämisessä tarvittavat arkiset laskelmat Excelin avulla?

Et tarvitse kalliita erikoissovelluksia.

Excel on hieman tekninen.  Mutta kun oivallat ohjelman toimintatavan, laskelmat luontuvat helposti.

Aloita tästä, ja etene askel askeleelta!

Valitse ohjelma

7 askelta sujuvaan alkuun
4 aikaasi säästävää toimintoa
Excel-taulukko
Funktioita sujuvasti
Tietojen visualisoiminen
Tulostaminen
Isojen tietoalueiden käsittely
Pivot – tietojen analysointiin
Tiesitkö nämä 5 asiaa Excelistä?
Syötettävien tietojen oikeellisuus
Laskentataulukoiden tietojen vertailu

Tilaa Taito-Se:n uutiskirje sähköpostiisi!

Uutiskirjeen tilaajana saat blogipostaukset sähköpostiisi. Postauksissa on ohjeita lähinnä Excel-ohjelman käyttöön ja ongelmakohtiin. Ohjeita on satunnaisesti myös Word ja PowerPoint-ohjelmien käyttöön. Uutiskirjeeissä on ajoittain myös markkinointiin liittyvää sisältöä.

Lähetän uutiskirjeen noin kerran viikossa. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Hyväksyn vielä sähköpostiini saapuvan vahvistusviestin.