Yhteiset asiakirja- ja esityspohjat

Osaatko laatia nopeasti kirjeen asiakkaalle tai diaesityksen asiakaspalaveriin? Entä yrityksesi työntekijät, osaavatko he? Keskitytkö asiakirjan tai esitysmateriaalin varsinaiseen sisältöön, vai kuluuko työaika pähkäilyyn, miten kirjeen alatunnisteeseen lisätään yrityksen yhteystiedot tai esitysdioihin yrityksen logo?

Yhteisten asiakirja- ja esityspohjien avulla jokainen voi laatia tyylikkäitä, yrityksen ilmeen mukaisia asiakirjoja tai esityksiä. Helppoa kuin mikä ja aikaa säästyy!

Asiakirja- ja esityspohjat on Office-ohjelmien ominaisuus, joka täytyy vain ottaa käyttöön. Valmiit asiakirja- ja esityspohjat säästävät toistuvaa työtä. Ota siis reippaasti yhteyttä. Luodaan valmiit yhteiset pohjat yrityksellesi tai yhteisöllesi. Tämän jälkeen opastan koulutuksissa pohjien käyttöä jokaiselle, joka niitä tarvitsee.

Asiakirja- ja esitepohjien lisäksi kannattaa luoda valmiiksi esimerkiksi Exceliin pohjia, joissa on valmiina kaikki kaavat ja muotoilut. Tällöin käyttäjän tarvitsee lisätä vain muuttuvat tiedot

Yhteiset asiakirja- ja esityspohjat tuovat ajansäästöä