Sujuvasti alkuun – 7 askelta2021-01-11T13:23:54+02:00

Olen rakentanut sinulle valmiit askelmat perusasioista

Käy ohjeet läpi askel askeleelta. Tässä osiossa opit asettelemaan tiedot niin, että kaavat on helppo muodostaa ja koipioida muille riveille tai sarkkeille. Lisäksi muotoilun avulla voidaan parantaa tietojen luettavuutta.

Entä, oletko törmännyt ongelmaan, että syöttämäsi tieto muuttuu yllättäen päiväykseksi? Ei hätää, siihenkin löytyy oma ohjeensa!

Haluatko muuttaa syöttämiesi tietojen järjestystä? Se onnistuu kätevästi lajittelun avulla. Jos lajittelet vain yhden sarkkeen perusteella, riittää, että kohdistin on ko. sarakkeessa kun valitset Lajittele-komennon!

Excel on hyvin helppo laskelmien tekemiseen. Älä tee asioista liian hankalia: mitä yksinkertaisemmin teet asiat, sitä helpompi tietoja on muuttaa, päivittää ja lukea. Oma mottoni on “Ole laiska, älä tee turhaa työtä”!

Onko selkeä Excel-perusteiden paketti sittenkin sinulle parempi vaihtoehto?

Voit tilata Excel-perusteiden kurssin helposti verkkokaupasta, ja opiskella oman aikataulusi mukaan! Kurssiin sisältyy paljon ohjevideoita  ja harjoituksia. Lisäksi kurssiin sisältyy tunnin ohjeistus etäyhteydellä!

Tilaa Excel-perusteiden kurssi

6 Etunollat puhelinnumeroon

Excel poistaa oletusarvon mukaan soluun syötetyt merkityksettömät nollat. Voit muotoilla tiedot tekstiksi, jos tietoja ei tulla käyttämään laskennassa.

Tilaa uutiskirje!

Uusimmat ohje-postaukset saat sähköpostiisi, kun tilaat uutiskirjeen! Uutiskirjeeissä on ajoittain myös markkinointiin liittyvää sisältöä.

Lähetän uutiskirjeen noin kahden viikon välein. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Hyväksyn vielä sähköpostiini saapuvan vahvistusviestin.

Go to Top