Sujuvasti alkuun – 7 askelta2021-10-27T09:20:47+03:00

Olen rakentanut sinulle valmiit askelmat perusasioista

Käy ohjeet läpi askel askeleelta

Tässä osiossa opit asettelemaan tiedot niin, että kaavat on helppo muodostaa ja kopioida muille riveille tai sarakkeille. Lisäksi muotoilun avulla voidaan parantaa tietojen luettavuutta.

Entä, oletko törmännyt ongelmaan, että syöttämäsi tieto muuttuu yllättäen päiväykseksi? Ei hätää, siihenkin löytyy oma ohjeensa!

Haluatko muuttaa syöttämiesi tietojen järjestystä? Se onnistuu kätevästi lajittelun avulla. Jos lajittelet vain yhden sarkkeen perusteella, riittää, että kohdistin on ko. sarakkeessa kun valitset Lajittele-komennon!

Excel on hyvin helppo laskelmien tekemiseen. Älä tee asioista liian hankalia: mitä yksinkertaisemmin teet asiat, sitä helpompi tietoja on muuttaa, päivittää ja lukea. Oma mottoni on “Ole laiska, älä tee turhaa työtä”!

Onko selkeä Excel-perusteiden paketti sittenkin sinulle parempi vaihtoehto?

Voit tilata Excel perusteet verkkokurssin helposti kaupasta, ja opiskella oman aikataulusi mukaan! Kurssiin sisältyy paljon ohjevideoita  ja harjoituksia. Lisäksi kurssiin sisältyy tunnin ohjeistus etäyhteydellä!

Tilaa Excel perusteet verkkokurssi

3 Miten muodostan SUMMA-kaavan

Miten lasken lukuja yhteen Excelissä? Saanko jotenkin kopioitua kaavaa? Entä, jos soluissa olevat tiedot muuttuvat, miten...

6 Etunollat puhelinnumeroon

Excel poistaa oletusarvon mukaan soluun syötetyt merkityksettömät nollat. Voit muotoilla tiedot tekstiksi, jos tietoja ei tulla käyttämään laskennassa.

Otsikko

Go to Top