Olet tekemässä taulukkopohjaa, johon työntekijäsi, asiakkaasi tai myös sinä itse syötätte toistuvia tietoja. Miten tietojen yhdenmukaisuus ja oikeellisuus voitaisiin varmistaa?

Käytössä olevista tiedoista voidaan muodostaa esimerkiksi luettelo, ja tietojen syöttäjä valitsee soluun tulevan tiedon avattavasta luettelosta.

Varmista tietojen oikea kirjoitusasu

Lähdealueen tiedot kannattaa muotoilla taulukoksi. Yllä olevan kuvan esimerkissä lähdealueella on luettelo osastoista ja paikkakunnista.

Oheisella videolla näytän ensin, mitä tarkoitan avattavalla luettelolla ja miten luetteloa käytetään tietojen syöttämisessä. Tämän jälkeen kerron, miten luettelo määritellään. Jatkan tästä samasta aiheesta toisen postauksen ensi viikolla.

Nyt onkin sinun vuorosi miettiä, minkälaista taulukkopohjaa sinä voisit tarvita. Lähetä viestiä Ota yhteyttä -sivun lomakkeella. Teen seuraavaan postaukseen ehdottamasi pohjan. Saat tämän ehdottamasi pohjan ihan ilmaiseksi!

Avaa oheisesta linkistä tietojen kelpoisuustarkistuksen harjoitustiedosto Myyntiedustajen tiedot.xlsx

Jaa tämä blogipostaus omaan kanavaasi!

Tilaa uutiskirje!

Uusimmat blogipostaukset saat sähköpostiisi, kun tilaat uutiskirjeen! Uutiskirjeeissä on ajoittain myös markkinointiin liittyvää sisältöä.

Lähetän uutiskirjeen noin kahden viikon välein. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Hyväksyn vielä sähköpostiini saapuvan vahvistusviestin.